SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 Maj 2013 Spring i benen.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Kyle Andrews - The Way To Wonder
 
Här kommer en liten uppdatering.
 
Jag jobbar på med projektarbetet. Har nästan 17 sidor i processbeskrivningen nu. Vet bara inte vad man ska skriva under; slutledning, sammanfattning och slutord. Känns rimmligtvis som att det är samma sak... Ska göra klart det sista på några bilder också.
Det är ändå kul att få lite överblick på allt. Har lyckats göra en del trots allt. Har tänkt att det inte var nog men nu när jag ser tillbaka är jag ändå stolt. Gick ju igenom några veckor som nog varit de svåraste jag varit med om så det är fan inte fy skam att jag har så pass mycket att visa upp som jag ändå har. 
 
Annars har det varit underbart soligt idag. Fint. Gillar att vara ute. Jag märker att jag blivit mer aktiv. Inte bara för att det är skönt att vara ute, utan också för att jag också blir rastlös av att sitta för mycket inne. Förut kunde jag sitta inne och inte röra mig i flera dagar utan problem, nu börjar jag bli orolig och vill ut och röra på mig redan efter en dags stillasittande.
 
Annars sitter jag här, övermätt, och drömmer om sommaren. Jonas har sagt att vi kan åka båt ut och meta. Det ska bli så kul!
 
Imorgon tänker jag försöka plocka nässlor. Köpte trägårdshandskar på ica. Sen blir det nässelsoppa at some point.
 
Förresten, champinion och zucchini omelett är typ det godaste i världen. Alla borde äta det, hela tiden.

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Läser med stort intresse alla glimtar av livet hos er. Naturligtvis är jag inte orakel som vet vad som gäller i ert projektarbete. Men låt mig gissa! Slutledning kan möjligen vara svar på de frågeställningar man ställts inför i sitt arbete...? Sammanfattning kanske just det ordet innebär - det några KORTA ord vad mitt arbete handlar om . Slutord - det där tjusiga, djupsinniga från Ditt hjärtas innersta!
  Ett banalt litet tips: Du skriver och stavar i regel utmärkt, men då och då stavfel när det gäller dubbeltecknade konsonanter, som tex rimligtvis! Kram

  Svar: Det låter som att det skulle stämma.Som tur är finns det stavningsprogram på skolans datorer som säger till när man stavar fel. Vanligtvis använder jag mig alltid av det och har därför blivit lite lat när det gäller stavning. Av någon anledning funkar dock inte dessa stavningsprogram på min blogg.
  Laila Bulduk

  2013-05-25 | 15:53:51

Kommentera inlägget här: