SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

28 Maj 2013 Nyttigt.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Satan Takes A Holiday - Radio
 
Har haft två aktiva dagar. Igår gick jag, Jonas och Marcus ner till gavlegårdarna. En rätt lång promenad faktiskt. Jag sa upp min lägenhet och Jonas lämnade in sina nycklar. Sen åt vi på Max och gick hem, jag tog en delifresh kycklingburgare, riktigt god faktiskt. Väl hemma vilade vi lite och jag målade på en bild på datorn. 
Lite senare gav vi oss ut i skogen och joggade lite. Gick faktiskt okej. Jag har fortfarande pinsamt dålig kondition och det fanns en del mygg ute, men jag fick i alla fall inte håll och skogen var vacker som vanligt.
Efter den motionen gick i hem och jag rensade brännässlorna vi plockat dagen innan och gjorde nässelsoppa och franska hotdogs. Det blev en riktig hit!
 
Bara för att stila lite tänker jag visa lite bilder på vad vi käkat här hemma.
 


 
Det är så kul att ha fått tillbaka sin energi och matlust. Mår så fruktansvärt mycket bättre nu än förut. Känns verkligen som att man har fått livet tillbaka. Kan vara glad och umgås med folk som en normal person.
Tror även att jag blivit lite mer vältränad. Idag när jag tog mig upp för alla trappor i lärartornet för att gå på handledning blev jag bara lite anfådd. Tidigare fick jag ta några minuter och hämta andan innan jag kunde börja prata med läraren.
 
Idag var jag alltså i skolan på handledning. Är väl inte så mycket kvar att skriva på processbeskrivningen nu. Bara lite mer, sen kan jag lägga in allt i indesign och lägga in bilder också. Har fortfarande lite finlir på bilderna att fixa men det ska man väl hinna. Blir till att spurta det sista nu, deadline på Måndag!
Efter skolan köpte vi thaimat och Robin, Marcus och Fredrik kom och åt hemma hos oss. Sen satt vi och snackade och hade det allmänt trevligt länge.
Nu ska jag väl snart hoppa i säng. Vill inte vända på dygnet för mycket, även om det är svårt att motstå. Jag är en nattmänniska ändå.
 

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Avundas er den härliga nässelsoppan som är en verklig älsklingsrätt. God också med bananbitar till!

    2013-05-29 | 15:27:45

Kommentera inlägget här: