SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

3 Maj 2013 SPX.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Daft Punk, Pharrell Williams - Get Lucky
 
Nu är jag och Jonas hemma igen efter att ha varit i stockholm. Vi var med på spx (som jag tror har bytt namn till sis eller något i den stilen), en seriemässa, tillsammans med klassen. Jag sålde tyvärr inte så mycket bokmärken men kul var det ändå. Köpte själv en massa saker i alla fall, men mer om det lite längre ner.
 

 


 
Förutom att gå runt på mässan och sånt åt vi god mat, som tex tacos som jag helt glömde bort att fota eftersom att jag var upptagen med att trycka i mig alltsammans, och så var jag, Jonas och Marcus på bio och såg iron man 3. Hälsade även på hos Maud, träffade pappa, Sibel med familj, min farbror och min lillebror Rodi (som har växt så sjukt mycket, jag blir helt snurrig i huvudet!). Önskar att jag hade haft mer tid att träffa alla och att jag hade kommit ihåg att ta mer bilder.
Sprang såklart också flera varv på SFbokhandeln och klängde på bokhyllorna.
 
På Tisdagen for jag från Stockholm och mötte upp Jonas i Iggesund där vi hade det trevligt hos hans föräldrar. Jag hann träffa några av hans vänner lite på kvällen och dagen efter blev jag bjuden på god mat på medelhavskällaren i Huddiksvall. 
Jag och Jonas var även ute i skogen och travade lite och där fick jag syn på en orm som inte var en orm alls utan en ödla som bedrägligt nog kallas för kopparorm. Lurigt.
  
Nu är vi som sagt hemma igen i alla fall. Var i skolan och jobbade idag. Projektet börjar dra ihop sig och jag känner som vanligt att jag inte gjort nog. 
 
Fyller år på Måndag i alla fall. Har lagt ut en öppen inbjudan till hela klassen att komma på picknick. Tänkte göra samma smörgåstårta som vi gjorde på nyår igen för den var god!
 
Avslutar med en bild på mina inköp från Stockholm, är så sjukt nöjd med allt! Tintin film och böcker, serier, finaste trycken jag ska skynda mig att köpa ramar till och WoW böcker. Wooh! Läste klart 3 stycken innan jag ens hunnit hem (är kluven mellan att vilja sluka alla på en gång och dra ut på det för att det ska räcka länge). Christie Golden är min nya favorit.


 
I allt detta trevliga glömde jag att deklarera. Usch så klantigt. Har i alla fall fått in det nu och hoppas att de inte ger mig böter när jag bara är en dag sen.
Har tyvärr också fått veta att min kära kusin Emma måste lämna sin bostad i Göteborg också. Dubbelt upp dumt, mest för henne såklart som måste hitta ny bostad, men även lite för oss också som hade räknat med att kunna hyra in oss hos henne utifall vi inte fått tag på egen lägenhet tills efter sommaren.
 
Aja, nu ska jag packetera resterna från wooken jag lagade tidigare som matsäck. Imorgon blir det skola igen. Laila out!

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Det händer hela tiden saker och Stockholms-resan var uppenbarligen givande.
  I Vargön är vi stolta om jag går runt kvarteret eller hittar en person i en husförhörslängd från 1846 ! Ja, det sistnämnda är förstås något av en prestation eftersom gammal handstil inte alltid är så lätt att tyda!
  Allt gott på födelsedagen! Hoppas min hyllning når fram!

  2013-05-04 | 16:43:36
 • Den lilla skåningen säger:

  Vad kul med uppdatering <3 såg ju ut att vara massa kul på mässan.
  Märker att du fått en kärlek för Tintin. Får se om jag hittar något fint åt dig på din födelsedag som du väl får i sommar då :P
  Håller tummarna för er att hitta lägenhet, verkar som om det löser sig för mig nu verkar det som.

  2013-05-04 | 17:38:57

Kommentera inlägget här: