SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

7 Maj 2013 21 år!

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Five - Keep On Movin'
 
Happy birthday to me, happy birthday to me!
 
Igår fyllde jag 21 år. Inte så illa det inte. Hade en härlig dag som började med frukost på sängen och paket.
 
 
Fick ett par fina örhängen och en wow bok från Jonas. Sen fick jag pengar av Margareta och Krister och pengar av Maud.
 
Efter frukosten packade vi ihop filtar och lite annat, och tog fram smörgåstårtan vi gjorde kvällen innan, och begav oss ner till parken. Snart dök folk från klassen upp lite allt eftersom. De hade med diverse kakor och vi åt oss mätta och satt och pratade i det otroligt fina vädret. Naturen var verkligen på vår sida.
 
 
 
Efter det drog vi till skolan och jag fick en del jobb gjort i bunkern. Kanske lite fel jobb, men jobb i alla fall. När jag kom hem väntade paket i brevlådan. Fick pengar och två Tintin album från mamma och pengar och blomsterkort från Gun och B.o. Tack så mycket! 
 
 
Det var en mycket bra födelsedag.
 
Idag var också en speciell dag eftersom att Ola Skogäng kom och gästade oss i skolan. Vi bjöd på honom på tacos. Alla hade med olika saker, jag t.ex. var en av dem som hade stekt tacokött att ta med, och sen satt vi och festade i bunkern. Utomordentligt trevligt. Lärde mig också att fetaost var himmla gott att ha i sin tortillia.
 
Fick mail från ungresurs dessutom. Så imorgon pilar jag iväg på intervju i Uppsala. Håller tummarna för att det ska gå bra.

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Här i Västergötland har vi haft ett par varma dagar. Nu kommer mycket efterlängtat regn.Lämpligt väder för efterforskning i gamla husförhörslängder!
    Håller tummarna för Uppsala-besöket!

    2013-05-08 | 16:27:39

Kommentera inlägget här: