SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

30 November 2013 Adventsstäda.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Christmas - Wonderful Christmas Time
 
Puh. Jag och Jonas har städat och stökat hela dagen för att få lägenheten julfin. Tycket allt att vi lyckades bra. Ska försöka lägga upp lite bilder senare.
 
Jag börjar komma in i julkänslan på riktigt nu. Funderar på vad man ska köpa för julklappar. Har inte så mycket pengar så det blir nog mindre saker, tyvärr. Har i alla fall komponerat en liten önskelista, om någon undrar vad jag önskar mig till jul.
 
1. Min första och främsta önsking är att få pengar som kan gå till mitt sparande för att kunna köpa en symaskin!
2. Ett våffeljärn. 
3. En enkel radio som bara är en radio men som det går att spara stationer på (har nu en radio som man ställer in kanalen på med en ratt och vågar inte byta ifrån P3 eftersom att det tog runt 2 veckor att hitta det till att börja med).
 
Jonas ska följa med mig till kyrkan imorgon. Jag ska passa på att visa vart jag jobbar. Får se om vi får några platser på gudstjänsten, alla kommer väl dit 1a advent.

18 November 2013 I korthet.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Mike Snow - Burial
 
Har varit sjuk några dagar men nu är jag frisk igen. Har varit duktig och diskat, storhandlat mat och fixat pizzabullar och piroger. Det är så rörigt här. Högar med disk och näsdukar har byggts upp medans jag och jonas har legat på soffan och snörvlat och hostat och kollat på avatar. Får väl ta tag i allt det nu... Imorgon ska jag göra en affisch till jobbet dock. Men efter det!
 
Ser fram emot jul också. Ser fram emot pynt och mat och allt! Köpte julgardiner till sovrummet och arbetsrumet och två juldukar på emmaus second hand för någon vecka sedan. Man blir glad av bra, billiga, begagnade saker.

1 November 2013 Upp-upp-uppdatering!

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Arctic Monkeys - Why'd You Only Call Me When You're HIgh?
 
Okej, nu måste jag uppdatera! Det här händer alltid efter att jag har gjort något som det känns som jag borde lägga upp bilder på, i det här fallet är det inflyttningsfesten vi hade för ett tag sedan. Jag orkar inte fixa bilderna men det känns inte som att jag borde uppdatera bloggen utan att lägga upp dem och sen går mer och mer tid och sen har det helt plötsligt gått flera månader och då är det för sent att lägga upp bilderna och aaaaahhh...
 
Så skit i det. Vi hade en inflyttningsfest. Det kom inte mycket folk alls. Men folket som faktiskt kom var bäst i världen och det var en sjukt mysig kväll! Så! Det blir inga bilder, haha.
 
Jag har varit borta nästan en vecka på konfirmandläger. Hälsade på hos mamma på vägen hem. Nu är jag tillbaka i Göteborg igen. Idag har jag spelat skyrim och vandrat lite på stan med Jonas. 
Ska försöka att inte vända på dygnet nu när jag har ledigt några dagar. Men ändå, ledighet, wooh! Imorgon ska vi på fest. Har inget att klä ut mig till. Aja, ska försöka att få lite vettigt gjort också.
 
Har skaffat en bildskärm till datorn. Kom undan billigare än jag trodde. Puh, skönt. Nu slipper jag obehaget i ögonen och färgerna på skärmen ser ut som de ska. Ska annars försöka spara pengar nu. Tänker jag och börjar direkt ge pengar till WWF. Aja, det borde väl gå att båda spara och skänka pengar. Får köpa mindre böcker.
 
Laila out!
 
((Btw, tack till moster för brev och pengar!))