SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

1 November 2013 Upp-upp-uppdatering!

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Arctic Monkeys - Why'd You Only Call Me When You're HIgh?
 
Okej, nu måste jag uppdatera! Det här händer alltid efter att jag har gjort något som det känns som jag borde lägga upp bilder på, i det här fallet är det inflyttningsfesten vi hade för ett tag sedan. Jag orkar inte fixa bilderna men det känns inte som att jag borde uppdatera bloggen utan att lägga upp dem och sen går mer och mer tid och sen har det helt plötsligt gått flera månader och då är det för sent att lägga upp bilderna och aaaaahhh...
 
Så skit i det. Vi hade en inflyttningsfest. Det kom inte mycket folk alls. Men folket som faktiskt kom var bäst i världen och det var en sjukt mysig kväll! Så! Det blir inga bilder, haha.
 
Jag har varit borta nästan en vecka på konfirmandläger. Hälsade på hos mamma på vägen hem. Nu är jag tillbaka i Göteborg igen. Idag har jag spelat skyrim och vandrat lite på stan med Jonas. 
Ska försöka att inte vända på dygnet nu när jag har ledigt några dagar. Men ändå, ledighet, wooh! Imorgon ska vi på fest. Har inget att klä ut mig till. Aja, ska försöka att få lite vettigt gjort också.
 
Har skaffat en bildskärm till datorn. Kom undan billigare än jag trodde. Puh, skönt. Nu slipper jag obehaget i ögonen och färgerna på skärmen ser ut som de ska. Ska annars försöka spara pengar nu. Tänker jag och börjar direkt ge pengar till WWF. Aja, det borde väl gå att båda spara och skänka pengar. Får köpa mindre böcker.
 
Laila out!
 
((Btw, tack till moster för brev och pengar!))

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Trevligt med lite info! Vi har besök av Johan. Han har som vanligt hjälpt mig med diverse datakunskap. Skön fortsättning på helgen önskas från släkten i Vargön !

    2013-11-02 | 14:54:32

Kommentera inlägget här: