SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

18 September 2013 Helsjön.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Capital Cities - Tell Me How To Live
 
Åhåphfff. Trött blir man av att jobba. Den saken är säker. Men nu måste jag väl ta mig i kragen och uppdatera bloggen.
Har varit på läger på Helsjön med de andra volontärerna i några dagar. Det var mycket trevligt. Hade bra samtal på kvällarna. Agerade tolk hela dagarna och översatte föreläsningar och gudstjänster för en tjej från London som inte kan Svenska än. Kul att få användning för all Engelska man läst. Nog om det i alla fall, här får ni se några hastigt tagna lägerbilder av varierande kvalite. Så som det blir när man tar bilder mitt uppe i något som man själv är del av.
 
 
Nu är jag i alla fall hemma igen. Igår hade jag ansvar för uteminiorer och idag har jag snabb-pysslat med barnkören, imorgon ska jag läsa texter på andakten på äldreboendet. Har även jobbat en del med en bibelläsningsplan kring frälsarkransen. Fick bra hjälp av Sam.
 
Missade två träningar när jag var på lägret, men igår var jag i alla fall och kickboxades igen. Man får passa sig för att misströsta. Det är kämpigt att se sig omkring i en grupp och veta att man är sämst på det man sammlats för att göra. Försöker att inte tycka synd om mig själv utan istället försöka bli motiverad. Om jag nu är klenast så betyder det bara att jag borde jobba dubbelt så hårt! Tänker på min paladin i WoW för att få kraft.
 
 
Har ännu inte lyckats komma iväg till IKEA. Snart kanske. Men nu får man kanske vänta tills löning. Eller bara äta blodpudding. Man blir inte vansinnigt rik på att vara volontär, så är det.
Vill spela WoW nu men borde egentligen fortsätta måla på min kalenderframsida. Det tar för lång tid. Är knappt halvvägs klar. Bah!
 
 
Den är på gång i alla fall. Ska göra klart den... Någon gång.
 
Avslutar med att säga grattis till min mor, som fyllde år igår. Wooh. Grattis! GRATTIS !

8 September 2013 Snabbis.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Capital Cities - Safe And Sound
 
Är för trött. Ni får en snabb uppdatering. Jag och Jonas har varit på universeum i Fredags. Igår spelade vi minigolf. Det var härligt!
 
 
Jag jobbar på. Imorgon ska jag på 5-dagars kurs på helsjön. Godnatt.

1 September 2013 Gifs!

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Diskodiktator - Never Trust A Klingon

Sam har visat mig hur man gör gifs (rörliga bilder) och det ÄR SÅ KUL.Så hädanefter kommer ni få se många sånna!

Var en sväng i Skövde i Fredags och festade hos Jennifer som fyllt år. Det var super roligt, även om jag var lite sliten dagen efter på jobbet. Kanske lägger upp någon bild senare, får se om det blev något bra fotat.

Annars är jag lite förskyld, men tack och lov inte så mycket att jag inte klarar av vardagen. Jag kör på! Laila out!