SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 April 2014 Bild-dump.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Naomi Pilgrim - No Gun
 
Här kommer en hel hög med bilder!
 
 
Vi börjar med några bilder från när jag, Jonas, Emma och Sebastian käkade super god frozen yoghurt en solig dag för ett tag sedan. Mys pys!
 
 
Sen får ni se bilder från en annan, också solig dag, då vi satt ute på balkongen och rollspelade. Hoppas det kan ske igen i sommar.
 
 
Här är bilder från mitt och Jonas besök i Sams familjs nya hus. Mycket fint. Vi drack gott vin och pratade om vildsvin.
 
 
Vi var i skövde och firade påsk med släkten. Det var mycket kul, trots att jag var sjuk och mest kände för att gå och gömma mig under en filt. Vi åt god påskmat och på kvällen grillade vi, bl.a. vildsvin.
Blev också glatt överraskad och firad på min födelsedag i förskott. Fick mycket fina presenter. En jätte bra vegetariskt kokbok som jag önskat mig länge (tack igen), nagellack och ett paraply, godis och lite pengar och en tvål och två tidningar.
 
 
Dagen jag och Jonas åkte hem var vi på utflykt med mamma. Var på falbygdens ost, kollade på konst, ruiner och fåglar. En mycket trevlig dag.
 
 
 
Hemma i Göteborg igen hade vi en riktig lyx dag innan vardagen rullade igång igen. Gjorde varma mackor och åt i gassande sol på balkongen. Mums! Skruvade också äntligen upp en magnetlist till köksknivarna som jag köpte i Gävle men som vi inte lyckats få upp än. Är mycket nöjd med resultatet.
Till Middag gjorde jag mozzarella och pestofyllda kycklingfileér med lufttorkad skinka och olivpasta. Det åt vi också på balkongen. Härligt värre. Näst sista bilden är på en brosch som jag köpte på myrorna för 15kr för ett tag sedan. Har letat efter en fin jätte länge och blev väldigt glad när jag hittade den.
På kvällen avslutade vi allt lyx med ost och mjöd från falbydgens ost och lite tv. Svårt att slå det alltså.
 
 
Avslutar med en bild på en smoothie. Receptet kom från den vegetariska kokboken, dekorationen från mitt köksfönster. Har börjat göra dem att ta med som frukost på morgonen. Det funkar bra. Har en såndär "resemugg" i metall. Får dock passa mig så att jag inte kommer till jobbet med bär och sånt runt hela munnen.
 
Annars då? Fullt upp med jobb igen. Har gått med vaktmästaren på begravning för att lära mig hur man gör och redan på måndag ska jag själv ta hand om en stor begravning. Håll tummarna för mig!
Stackars Jonas har varit sjuk. Jag smittade honom efter påsken, men nu verkar han bra igen. Känns knappt som vi hinner se varandra när jag jobbar...
 
Vad mer? Jag vet inte. Känns som man har hundra saker som alltid snurrar i huvudet. Borde jobba på rollspelsäventyret till jobbet och gruppen, fixa facebook event för eventuellt födelsedagsfirande, boka tvätttid, deklarera, städa och tvätta fönster. Är det såhär det är att vara vuxen? Har i alla fall anmält mig till komvux i höst. Borde laga mat så att jag har något att äta imorgon men vi får väl se hur det går... Puh. Nu har jag säkert glömt en massa viktigt. Känns som en sån dag. Vaknade en timme sent imorse och sedan dess har det mesta som kan gå fel, gått fel. Aja. Nu får det räcka. Ska lyssna lite på musik och försöka få något mer vettigt gjort.

12 April 2014 Önskelista.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Jesse Boykins III - Plain
 
Hej folket. Kan meddela att sommarjobbet är klart mitt nu. Ska vara vaktmästare i kyrkan. Woohoo! 
Sedan sist har jag jobbat en massa och samlat på en del timmar övertid på jobbet. Var ledig igår och idag. Ska tillbaka till jobbet imorgon.
 
Ikväll ska vi träffa Johan och Björn och käka på stan. Najs. Annars är jag och Jonas fullt uppe med att städa idag. Igår hjälpte jag Jonas att bära 6 stycken 2,5 m träreglar från Beijers ända in till stan och hans skola. Det var hårt jobb det. Kändes lite komiskt att komma konkande på långa träplankor inne i centrum. Förväntade mig nästan att se någon som hissade ner en flygel från ett fönster också, bara för att uppfylla alla tecknade serierer. 
Hemma sydde jag upp en kjol, sydde in midjan på en annan och lagade en klänning. Kul att vara lite produktiv. 
 
Fyller ju snart år förresten. 6 Maj närmare bestämt. Har på uppdrag nu komponerat en önskelista. Något jag gjorde med glädje eftersom att jag både älskar att göra listor över saker, och att tänka på saker jag vill ha, haha.
 
 
LAILAS ÖNSKELISTA TILL 22-ÅRSDAGEN
(Här presenterad utan någon inbördes ordning)
 
- En lökskärare från Cervera
- Tintin serier (jag har redan: blå lotus, Tintin i Amerika och Castafiores juveler)
- Halsband (18mm)
- Pengar
- Bonniers vegetariska kokbok
 
En sekundär lista med mindre saker och ting: presentkort, ett paraply, smycken, orc figur till rollspel
 
En tredje lista utifall att någon vunnit på lotto och känner en obetvinglig lust att ge bort alldeles för stora saker: en samsung note 10.1 (2014 edition, svart), två nattduksbord från IKEA, en riktig levande tam drake
 

 
Hoppas att det kan vara till glädje för någon, jag hade i alla fall kul när jag gjorde den... Ska väl snart hoppa in i duschen så att jag är presentabel för kvällen...
 
Känner mig för övrigt väldigt glad över att jag har bytt stil. Jag tror inte att jag har skrivit om det tidigare, och eftersom att jag lägger upp rätt lite bilder så syns det nog inte, men jag har i princip helt slutat ha på mig byxor. Nu kör jag bara på klänningar och kjolar och det känns helt rätt. Det ger en riktigt stor boost att gå till jobbet och faktiskt känna sig fin!
Inte hade det gått om det inte vore för myrorna heller. Där kan man hitta kjolar för 40 kronor och klänningar för 60. Ungefär vad en volontär klarar av att betala. 
 
Ska försöka ta mig i kragen och föra över bilderna från kameran så att ni kan få se. Har soliga bilder från Ikea resan och från härligt rollspel ute på balkongen med vännerna. Trodde att jag skulle kunna hålla mig borta från att spelleda, men det går 17 inte, haha.