SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

12 April 2014 Önskelista.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Jesse Boykins III - Plain
 
Hej folket. Kan meddela att sommarjobbet är klart mitt nu. Ska vara vaktmästare i kyrkan. Woohoo! 
Sedan sist har jag jobbat en massa och samlat på en del timmar övertid på jobbet. Var ledig igår och idag. Ska tillbaka till jobbet imorgon.
 
Ikväll ska vi träffa Johan och Björn och käka på stan. Najs. Annars är jag och Jonas fullt uppe med att städa idag. Igår hjälpte jag Jonas att bära 6 stycken 2,5 m träreglar från Beijers ända in till stan och hans skola. Det var hårt jobb det. Kändes lite komiskt att komma konkande på långa träplankor inne i centrum. Förväntade mig nästan att se någon som hissade ner en flygel från ett fönster också, bara för att uppfylla alla tecknade serierer. 
Hemma sydde jag upp en kjol, sydde in midjan på en annan och lagade en klänning. Kul att vara lite produktiv. 
 
Fyller ju snart år förresten. 6 Maj närmare bestämt. Har på uppdrag nu komponerat en önskelista. Något jag gjorde med glädje eftersom att jag både älskar att göra listor över saker, och att tänka på saker jag vill ha, haha.
 
 
LAILAS ÖNSKELISTA TILL 22-ÅRSDAGEN
(Här presenterad utan någon inbördes ordning)
 
- En lökskärare från Cervera
- Tintin serier (jag har redan: blå lotus, Tintin i Amerika och Castafiores juveler)
- Halsband (18mm)
- Pengar
- Bonniers vegetariska kokbok
 
En sekundär lista med mindre saker och ting: presentkort, ett paraply, smycken, orc figur till rollspel
 
En tredje lista utifall att någon vunnit på lotto och känner en obetvinglig lust att ge bort alldeles för stora saker: en samsung note 10.1 (2014 edition, svart), två nattduksbord från IKEA, en riktig levande tam drake
 

 
Hoppas att det kan vara till glädje för någon, jag hade i alla fall kul när jag gjorde den... Ska väl snart hoppa in i duschen så att jag är presentabel för kvällen...
 
Känner mig för övrigt väldigt glad över att jag har bytt stil. Jag tror inte att jag har skrivit om det tidigare, och eftersom att jag lägger upp rätt lite bilder så syns det nog inte, men jag har i princip helt slutat ha på mig byxor. Nu kör jag bara på klänningar och kjolar och det känns helt rätt. Det ger en riktigt stor boost att gå till jobbet och faktiskt känna sig fin!
Inte hade det gått om det inte vore för myrorna heller. Där kan man hitta kjolar för 40 kronor och klänningar för 60. Ungefär vad en volontär klarar av att betala. 
 
Ska försöka ta mig i kragen och föra över bilderna från kameran så att ni kan få se. Har soliga bilder från Ikea resan och från härligt rollspel ute på balkongen med vännerna. Trodde att jag skulle kunna hålla mig borta från att spelleda, men det går 17 inte, haha.  

Kommentarer

  • Moster G säger:

    Så kul att höra lite om "läget" ! Vill verkligen gratulera till det nya jobbet. Det är nog en klar fördel att ha ytterligare en period med samma arbetsgivare - bevisar att Du gjort ett gott jobb. Skönt att jobba med en del praktiska saker - ett omväxlande jobb. Vi har - som Du förstår - träffat många vaktmästare genom åren. Alltifrån "Åke i Jeriko" och Bosse i Nårunga.
    Glad Påsk! önskar Gun och B-O    2014-04-14 | 18:37:46

Kommentera inlägget här: