SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

24 April 2014 Bild-dump.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Naomi Pilgrim - No Gun
 
Här kommer en hel hög med bilder!
 
 
Vi börjar med några bilder från när jag, Jonas, Emma och Sebastian käkade super god frozen yoghurt en solig dag för ett tag sedan. Mys pys!
 
 
Sen får ni se bilder från en annan, också solig dag, då vi satt ute på balkongen och rollspelade. Hoppas det kan ske igen i sommar.
 
 
Här är bilder från mitt och Jonas besök i Sams familjs nya hus. Mycket fint. Vi drack gott vin och pratade om vildsvin.
 
 
Vi var i skövde och firade påsk med släkten. Det var mycket kul, trots att jag var sjuk och mest kände för att gå och gömma mig under en filt. Vi åt god påskmat och på kvällen grillade vi, bl.a. vildsvin.
Blev också glatt överraskad och firad på min födelsedag i förskott. Fick mycket fina presenter. En jätte bra vegetariskt kokbok som jag önskat mig länge (tack igen), nagellack och ett paraply, godis och lite pengar och en tvål och två tidningar.
 
 
Dagen jag och Jonas åkte hem var vi på utflykt med mamma. Var på falbygdens ost, kollade på konst, ruiner och fåglar. En mycket trevlig dag.
 
 
 
Hemma i Göteborg igen hade vi en riktig lyx dag innan vardagen rullade igång igen. Gjorde varma mackor och åt i gassande sol på balkongen. Mums! Skruvade också äntligen upp en magnetlist till köksknivarna som jag köpte i Gävle men som vi inte lyckats få upp än. Är mycket nöjd med resultatet.
Till Middag gjorde jag mozzarella och pestofyllda kycklingfileér med lufttorkad skinka och olivpasta. Det åt vi också på balkongen. Härligt värre. Näst sista bilden är på en brosch som jag köpte på myrorna för 15kr för ett tag sedan. Har letat efter en fin jätte länge och blev väldigt glad när jag hittade den.
På kvällen avslutade vi allt lyx med ost och mjöd från falbydgens ost och lite tv. Svårt att slå det alltså.
 
 
Avslutar med en bild på en smoothie. Receptet kom från den vegetariska kokboken, dekorationen från mitt köksfönster. Har börjat göra dem att ta med som frukost på morgonen. Det funkar bra. Har en såndär "resemugg" i metall. Får dock passa mig så att jag inte kommer till jobbet med bär och sånt runt hela munnen.
 
Annars då? Fullt upp med jobb igen. Har gått med vaktmästaren på begravning för att lära mig hur man gör och redan på måndag ska jag själv ta hand om en stor begravning. Håll tummarna för mig!
Stackars Jonas har varit sjuk. Jag smittade honom efter påsken, men nu verkar han bra igen. Känns knappt som vi hinner se varandra när jag jobbar...
 
Vad mer? Jag vet inte. Känns som man har hundra saker som alltid snurrar i huvudet. Borde jobba på rollspelsäventyret till jobbet och gruppen, fixa facebook event för eventuellt födelsedagsfirande, boka tvätttid, deklarera, städa och tvätta fönster. Är det såhär det är att vara vuxen? Har i alla fall anmält mig till komvux i höst. Borde laga mat så att jag har något att äta imorgon men vi får väl se hur det går... Puh. Nu har jag säkert glömt en massa viktigt. Känns som en sån dag. Vaknade en timme sent imorse och sedan dess har det mesta som kan gå fel, gått fel. Aja. Nu får det räcka. Ska lyssna lite på musik och försöka få något mer vettigt gjort.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: