SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

10 Februari 2014 Silvergrenar.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Bastille - The Draw
 
Återigen har det gått länge sedan sist. Februari är här. Jag jobbar på. Ekonomiskt bilr den här månaden oväntat knaper. Inte säker på hur det kommer sig men jag försöker i alla fall spara till sommaren.
Börjar bli stressad över sommarjobb. Blev nobbad av IKEA, kändes inte kul. Hade i alla fall hoppats på att få komma på en intervju...
Försöker att inte köpa något förutom mat. Men det är svårt att vara stenhård hela tiden. Gav efter och köpte en chipspåse t.ex. Sen har jag köpt lite silverfärg. Har nämligen pysslat lite, typ. Gick ut i skogen och tog lite kvistar från ett fällt träd, sen målade jag de silver och satte i en vas på köksbordet. Det blev riktigt snyggt, om jag får säga det själv. Ska ta en bild någon gång men det är för mörkt på morgonen för att få en bra bild och idag var det för mörkt när jag kom hem också.
 
Tog en liten paus i skrivandet och registrerade mig hos några bemanningsföretag.
Imorgon ska jag till stiftet på studiebesök. Ska visa dem min portfolio hade jag tänkt, kanske är de intresserade av en illustratör...
Vore bra om man hann handla mat också. Vi får väl se. Ska träffa lite folk på kvällen i alla fall. Trevligt, trevligt.
Johan och Björn var här igår och kollade på film på kvällen, trevligt det med.
 
Nu ska jag spela lite wow, får passa på innan min tid tar slut på lördag, men bara en kort stund. Ser fram emot att komma isäng. Är trött. Jobbade 10 timmar idag.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: