SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

14 Januari 2014 Det nya året kör hårt.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Marina And The Diamonds - Bubblegum Bitch
 
Puh. Jul och nyår har kommit och gått. For ner till Skövde och firade julen med släkt och nyår med kompisar.
Julen var, som alltid, härlig. Åt god mat, umgicks med släkten och fick fina paket. Kul att man inte räknas som för gammal för att får julklappar än. Fick bl.a. en radio till köket, en tröja, en scrub och pengar så att jag nästan hade råd med symaskinen jag kollat på. Köpte den, även om det fattades lite i i sparbössan, och är väldigt nöjd. Har gjort en liten påse till mina tärningar, sned och knölig är den, men förhoppningsvis blir man väl bättre ju mer man gör...
 
Borde ha uppdaterat bloggen tidigare men det känns som att jag har haft 1000 saker att göra sedan jag kom tillbaka till Göteborg. Var 5 dagar på volontärläger på helsjön, kom hem på lördagen, sen jobbade jag över 11 timmar på Söndagen. Var ledig igår, hade ett möte, for till stan för att köpa ett bälte och lite annat och tog tag i berget av disk. Ska snart åka till jobbet igen.
Måste verkligen se till att börja söka sommarjobb. Sen måste jag boka tvätttid så snart som möjligt, handla mat, ta ut alla soporna, röja i lägenheten, kolla upp om/vart jag ska börja träna igen, ta reda på mitt schema för terminen och när jag slutat för sommaren. Borde kolla upp det där med eget företag också, hitta på något kul man kan göra på alla hjärtans dag, pausa min wow subscription och ringa pappa för att se om han tänker komma och hälsa på någon gång... Har säkert glömt något nu men det är okej, jag har en lista någonstanns. 
 
Men nu måste jag gå till spårvagnen. Skulle vilja rita... Aja, kommer nog hem sent ikväll. Får se om jag i alla fall kan boka en tvätttid och ta ut lite av soporna. Ska lägga upp bilder från jul och nyår någon gång när jag har lite tid över. Tack för alla fina julklappar (ska leta reda på församlingsblad och skicka till dig Gun).

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Trevligt att återigen få en glimt av Din tillvaro! Har det ordnat sig med matte-studier?
  Berätta något mera om symaskinen! Vad vill Du framför allt använda den till? Sy om? Jag besöker ofta secondhandbutiker, Röda Korset i Vänersborg och PMU i Trollhättan. Där finns otroliga mängder kläder - speglar väl både överkonsumtionen och överproduktionen av kläder.
  B-O ramlade igår på en isfläck, trots dubbkängor och mig vid armen. Fick krypa ( !) till en närliggande liten byggnad där det fanns ett räcke och han kunde sega sig upp. Tack ock lov inga allvarliga skador - men vågar säkert inte gå ut så länge det finns snö och is. Jag bävar för att gå till brevlådan 100 meter bort.
  Vi är trötta och skakade idag! Kram !

  2014-01-16 | 12:20:40

Kommentera inlägget här: