SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

30 Mars 2014 Vaktmästeri.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Lorde - Team
 
Sitter på jobbet nu. Har gått med vaktmästaren på en mässa och ett dop för att lära mig hur det jobbet går till eftersom att jag med största sannorlikhet ska jobba med det i sommar. Det var riktigt roligt. Man var tvungen att vara uppmärksam hela tiden så att man satte på och stängde av rätt microfoner. Om ett tag är det dags för möte, sen blir det ungdomsgrupp och konsert i kyrkan...
 
Igår var en bra dag. Åkte till IKEA med Jonas, Emma och Sebastian. Köpte bl.a. en klädställning till sovrummet som jag kan hänga kläder som inte är rena men inte smutsiga heller, så att de inte hamnar i en hög på golvet. På eftermiddagen, efter att vi åkt en sväng hem för att lämna av sakerna, så möttes vi på stan för att köpa glass. Hittade ett bra ställe som sålde frozen yoghurt som man kunde få massa frukt och nötter och godis till (kön gick två varv i affären, alla ville ha glass!) sen satte vi oss i solen och dinglade med benen från en kaj. Mycket mysigt!
Älskar att det börjar kännas som sommar nu. Vill att det ska bli varmare och så vill jag vara ute jämt!
 
Ni glömde väl inte att släcka ner igår under earth hour? Vi släkte ner alla lampor och sen byggde jag klädställningen i ljuset av stearinljus. Sen körde vi lite högläsning och timmen for förbi super snabbt.
 
Imorgon är jag ledig igen. Funderar på om man ska orka ta tag i att tvätta fönster. De är så smutsiga...
 
Gun bad om vegetariskt recept. Jag har inge bra bilder till det men ett tips på en god och superlätt vegetarisk rätt är zucchini-lasagne. Då lägger man bara färska lasagneplattor i en form, brer på ett lager philadelphia ost, lägg på hyvlade remsor zucchini och sen någon god pastasås (antingen färdigköpt eller så gör man egen) sedan varvar man det tills formen är full och lägger på mozarella överst. In i ugnen ett tag och sen är det bara att äta. Mums!

12 Mars 2013 Hett tips.

Kategori: Allmänt

Är hemma från jobbet nu, känner mig rätt sliten. Får se om man orkar fixa mat. Här får ni läsare ett hett tips på en blogg man bara måste kolla in - http://jonasflank.blogspot.se/ !

4 Mars 2013 Roliga saker sedan sist.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Hot Chip - So Glad To See You
 
Länge sedan sist, igen. Jag har haft en långhelg och gjort en affisch till jobbet. Så nu kommer det en period av en massa jobb. Suck, blir trött av att tänka på det. Tur att det är ett kul jobb jag har i alla fall. Såhär blev affischen.
 
 
Vad har hänt mer sedan sist då? Förutom massa jobb och vardagen som rullar.
Alla hjärtans dag kom och gick. Hade en mysig kväll med Jonas. Vi gick på fancy fancy resturang och åt jätte god mat och sen gick vi på bio. Jag fick ett coolt halsband. Vet inte hur mycket det syns på bilden, blev lite suddigt...
 
 
 
 
Maten alltså <3 det godaste jag ätit på resturang någon gång! När jag får ett jobb med normal lön ska jag bjuda Jonas tillbaka dit.
 
Vad mer?.. Har unmgåtts en del med Johan och Björn, och rollspelat lite med rollspelsgruppen, fast vi har svårt att hitta dagar alla kan träffas. Pysslade med Emma för ett litet tag sedan också. Försökte skulptera min halv orc Ougrah. Det gick sådär.
 
 
 
 
Svårt, kanske något man skulle träna på...
Sen var jag och Jonas på stadsmuseet och kollade på bl.a. en fotoutställning på Göteborg från ovan och hittade ett bra salladsställe.
 
 
 
Det var nog allt. Eller ja, moster Gun har ju fyllt år också. Grattis till henne!.. Nu ska jag spela lite wow och försöka att inte tänk på hur stökig lägenheten är, eller hur långt det är kvar tills nästa gång jag har två lediga dagar på raken...