SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

30 Mars 2014 Vaktmästeri.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Lorde - Team
 
Sitter på jobbet nu. Har gått med vaktmästaren på en mässa och ett dop för att lära mig hur det jobbet går till eftersom att jag med största sannorlikhet ska jobba med det i sommar. Det var riktigt roligt. Man var tvungen att vara uppmärksam hela tiden så att man satte på och stängde av rätt microfoner. Om ett tag är det dags för möte, sen blir det ungdomsgrupp och konsert i kyrkan...
 
Igår var en bra dag. Åkte till IKEA med Jonas, Emma och Sebastian. Köpte bl.a. en klädställning till sovrummet som jag kan hänga kläder som inte är rena men inte smutsiga heller, så att de inte hamnar i en hög på golvet. På eftermiddagen, efter att vi åkt en sväng hem för att lämna av sakerna, så möttes vi på stan för att köpa glass. Hittade ett bra ställe som sålde frozen yoghurt som man kunde få massa frukt och nötter och godis till (kön gick två varv i affären, alla ville ha glass!) sen satte vi oss i solen och dinglade med benen från en kaj. Mycket mysigt!
Älskar att det börjar kännas som sommar nu. Vill att det ska bli varmare och så vill jag vara ute jämt!
 
Ni glömde väl inte att släcka ner igår under earth hour? Vi släkte ner alla lampor och sen byggde jag klädställningen i ljuset av stearinljus. Sen körde vi lite högläsning och timmen for förbi super snabbt.
 
Imorgon är jag ledig igen. Funderar på om man ska orka ta tag i att tvätta fönster. De är så smutsiga...
 
Gun bad om vegetariskt recept. Jag har inge bra bilder till det men ett tips på en god och superlätt vegetarisk rätt är zucchini-lasagne. Då lägger man bara färska lasagneplattor i en form, brer på ett lager philadelphia ost, lägg på hyvlade remsor zucchini och sen någon god pastasås (antingen färdigköpt eller så gör man egen) sedan varvar man det tills formen är full och lägger på mozarella överst. In i ugnen ett tag och sen är det bara att äta. Mums!

Kommentarer

  • Gun i Vargön säger:

    Tusen tack för värdefullt och spännande recept med ingredienser som jag känner till men sällan använder. Lovar att återkomma med rapport hur jag har lyckats!
    Jo, vi släckte efter en kvart - hade glömt av oss. Men äntligen i år släcktes gatubelysningen här i Vargön. Det har inte hänt förut. Kram!

    2014-03-30 | 19:27:07

Kommentera inlägget här: