SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

4 Mars 2013 Roliga saker sedan sist.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Hot Chip - So Glad To See You
 
Länge sedan sist, igen. Jag har haft en långhelg och gjort en affisch till jobbet. Så nu kommer det en period av en massa jobb. Suck, blir trött av att tänka på det. Tur att det är ett kul jobb jag har i alla fall. Såhär blev affischen.
 
 
Vad har hänt mer sedan sist då? Förutom massa jobb och vardagen som rullar.
Alla hjärtans dag kom och gick. Hade en mysig kväll med Jonas. Vi gick på fancy fancy resturang och åt jätte god mat och sen gick vi på bio. Jag fick ett coolt halsband. Vet inte hur mycket det syns på bilden, blev lite suddigt...
 
 
 
 
Maten alltså <3 det godaste jag ätit på resturang någon gång! När jag får ett jobb med normal lön ska jag bjuda Jonas tillbaka dit.
 
Vad mer?.. Har unmgåtts en del med Johan och Björn, och rollspelat lite med rollspelsgruppen, fast vi har svårt att hitta dagar alla kan träffas. Pysslade med Emma för ett litet tag sedan också. Försökte skulptera min halv orc Ougrah. Det gick sådär.
 
 
 
 
Svårt, kanske något man skulle träna på...
Sen var jag och Jonas på stadsmuseet och kollade på bl.a. en fotoutställning på Göteborg från ovan och hittade ett bra salladsställe.
 
 
 
Det var nog allt. Eller ja, moster Gun har ju fyllt år också. Grattis till henne!.. Nu ska jag spela lite wow och försöka att inte tänk på hur stökig lägenheten är, eller hur långt det är kvar tills nästa gång jag har två lediga dagar på raken...

Kommentarer

 • Moster G säger:

  Tack för uppvaktning! Inte minst trädplantering.
  Så tjusig affisch har väl aldrig funnits i Göteborgs stift! Grattis till skaparkraften!
  Vi har haft besök av Jytte och Truls. Den lilla sonen var energi och uthållighet personifierad! En stor gul tratt var en favoritleksak. Hallen blev löparbana - vilken fart! Hur går det med jobbsök?

  2014-03-05 | 17:36:19
 • Den lilla skåningen säger:

  Bilden på Jonas när ni är ute och äter, är han väldigt lik Ulrik från estet xD

  2014-03-05 | 21:55:13
 • Johan Bengtsson säger:

  Jättesnygg affisch, proffisgt!

  2014-03-06 | 14:53:29

Kommentera inlägget här: