SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

23 Maj 2014 Plattan.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Kill J - Phoenix 
 
Hej folket, jag sitter i soffan och skriver det här blogg-inlägget från min nya platta. Jag är så nöjd! Eftersom att jag nu vet att jag kommer att få jobba i höst så vågade jag använda skatteåterbäringen till att köpa den. Testade på kameran...
 
 
Hej, hej.
 
Nej nu får jag sluta leka. Idag har det varit super varmt! Sååå härligt. Jag började dagen med att åka in till stan och träffade klockaren för att prova ut arbetskläder till i sommar när jag ska vara vaktmästare. Det var spännande. Ser fram emot att dra på mig dem och sätta igång!
Sen for jag hem, åt och travade iväg med cykeln för att lämna in den, slängde en hel massa sopor, handlade och sen gjorde jag mat igen. 
Skönt att vara ledig en dag i alla fall, och en så varm dag... Igår var det också sjukt varmt. Då var jag tvungen att ta spårvagnen till jobbet. Trodde att jag skulle smälta, det var olidligt varmt!
 
Imorgon blir det sista konfirmationen, den sista av fyra, och på söndag är jag ledig igen. Jonas kommer hem, jag funderar på att gå på en stor loppis nere i majjorna och så måste man ju se till att rösta til eu. Jag hoppas att även ni, kära läsare, går och röstar ni med. Det är så viktigt!

16 Maj 2014 Trött svammel.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Dark Captail Light Captain - Remote View
 
Mycket har hänt sedan sist. Jag har fyllt 22, haft kalas, fått besök av mamma, jobbat som en galning, sökt till ett jobb, inte fått jobbet, rakat ungefär halva huvudet, jobbat lite till och blivit erbjuden ett annat jobb.
 
Idag är jag ledig. Jag och Jonas ska fira vår 2 års dag. Den infaller egentligen imorgon, men då far han till Stockholm för att gå på seriemässan och jag har inte en, utan två, konfirmationer att gå på. Känner mig rätt trött. Det känns som att man har jobbat non stop från den 3e, fast det har jag ju inte. Hade en dag ledig den 9e, då hade jag en grill-fest i slotsskogen och hemma, så jag hade folk boende här både innan och efter, så det var inte precis en slappa på soffan dag. Sen var ju mamma här den 7e och vi gick till sj och bokade alla biljetter tills i sommar. Det tog sin rundliga tid men skönt att ha det gjort.
 
Men ni kanske är mest nyfikna över håret?
 
 
Jag har rakat sidorna. Fick hjälp av Jonas. Jag känner mig väldigt nöjd med resultatet.Har fått lite blandade kommentarer från människor runt omkring mig. Folk runt mig ålder har varit överväldigande positiva, men bland de äldre märker jag att en del gillar det och en del inte alls. Men sånt är väl livet.
 
Sökte ett jobb i församlingen till hösten som jag inte fick. Kändes ledsamt, men nu verkar det som att förskolan vill att jag ska komma och jobba för dem i höst. Vore skönt att veta att man hade något att göra efter sommaren så jag hoppas att det går igenom. Då kan jag ju nypa söta barn i kinderna varje dag, haha.
 
Usch, jag känner mig så trött. Kan vara för att jag inte ätit något än. Mat kommer liksom lite i andra hand nu. Kommer man hem vid 10 på kvällen orkar man liksom inte ställa sig och laga mat, eller städa, eller egentligen umgås så mycket med sin sambo heller. Suck. Vuxenlivet gör inte saker lätta för en... Idag tänkte jag bjuda Jonas på resturang i alla fall. Efter stockholm imorgon drar han vidare till Iggesund så då får man nog inte se honom igen på en vecka.
 
Har börjat skriva en del på senaste tiden. Känns roligt att hitta tillbaka till det, även om det är jobbigt eftersom att jag inte känner att det jag gör är bra nog. Försöker intala mig att det inte spelar någon roll, att det är bra nog, att man blir bättre allt eftersom. Skriver en berättelse på Engelska. Är uppe i kapitel 4 av första utkastet. Än så länge har bara Jonas läst men funderar på om man kan hitta någon mer som läser och ger förslag och kritik...