SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

23 Maj 2014 Plattan.

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Kill J - Phoenix 
 
Hej folket, jag sitter i soffan och skriver det här blogg-inlägget från min nya platta. Jag är så nöjd! Eftersom att jag nu vet att jag kommer att få jobba i höst så vågade jag använda skatteåterbäringen till att köpa den. Testade på kameran...
 
 
Hej, hej.
 
Nej nu får jag sluta leka. Idag har det varit super varmt! Sååå härligt. Jag började dagen med att åka in till stan och träffade klockaren för att prova ut arbetskläder till i sommar när jag ska vara vaktmästare. Det var spännande. Ser fram emot att dra på mig dem och sätta igång!
Sen for jag hem, åt och travade iväg med cykeln för att lämna in den, slängde en hel massa sopor, handlade och sen gjorde jag mat igen. 
Skönt att vara ledig en dag i alla fall, och en så varm dag... Igår var det också sjukt varmt. Då var jag tvungen att ta spårvagnen till jobbet. Trodde att jag skulle smälta, det var olidligt varmt!
 
Imorgon blir det sista konfirmationen, den sista av fyra, och på söndag är jag ledig igen. Jonas kommer hem, jag funderar på att gå på en stor loppis nere i majjorna och så måste man ju se till att rösta til eu. Jag hoppas att även ni, kära läsare, går och röstar ni med. Det är så viktigt!

Kommentarer

 • Gun i Vargön säger:

  Jo, minsann - vi röstade första veckan det var möjligt på vår bibbla. I torsdags em. hade c:a 450 pers förhandsröstat där. Bra!
  Åskan har slagit ut vår möjlighet att se SVT via TV-apparaten så vi får anlita datorn för den kommande valvakan. Typiskt! Även slut-debatten såg vi igår på datorn.
  Spännande dagar!
  Roligt att höra att Du är klar för arbetsmarknaden. Lycka till !

  2014-05-24 | 15:38:45

Kommentera inlägget här: