SeaSunny

Silly shenanigans continuously conducted while waiting for forever.

29 September 2014 Sista inlägget?

Kategori: Allmänt

Soundtrack: Silvana Imam - I.M.A.M
 
Hej läsare. Kul att du läser det här, imponerande, när jag nu är så dålig på att faktikst uppdatera bloggen. Jag vill meddela att det här möjligtvis är det sista inlägget. Jag har sällan tid att skriva och bloggen känns snarare som ett stressande "jag borde..." än något som är kul. För er som fortfarande vill följa mitt liv, av någon anledning, så hänvisar jag er till mitt nya instagram konto. Där lägger jag ofta upp små vardagskort.
 
 
Men eftersom att jag skriver ett inlägg nu kan jag i alla fall skriva lite om vad som händer i mitt liv just nu. 
Jag jobbar i förskolan just nu. En förskola kopplad till kyrkan där jag jobbade förut. Det är kul, givande att vara med barnen. Har jobb fram till i jul och efter det vet jag inte.
 
Som de flesta nog vet är jag i färd med att läsa upp matte 2 med ambitionen att söka socionomprogrammet. Men, jag låg vaken länge igårkväll och funderade och pratade med Jonas och... Ja. Jag vet inte. Jag undrar om jag egentligen bytte spår för att jag är rädd. Rädd för att det inte skulle gå att jobba med det som jag egentligen alltid drömmt om. Att få teckna och skapa som arbete...
Jag vill inte att rädsla ska styra mitt liv. Med det i åtanke så tänker jag försöka förändra lite saker. Jag ska försöka ta tag i matten på riktigt. För att göra det så har jag förutsatt mig att sluta spela. I alla fall att sluta spela MMOs, för det tar så sjukt mycket av min tid. Istället ska jag försöka plugga så att jag får godtjänt och kan söka vidare till en utbildning som bättre passar mina drömmar. Hoppas också att på så vis få mer tid till att teckna och skriva på fritiden. Försöka fortsätta utvecklas.
 
Vet fortfarande inte vad jag ska göra nästa halvår dock. Kanske försöka fortsätta jobba och spara pengar till studierna. Känns dock surt. Lever liksom hela tiden i väntan på vad som ska komma sen. När jag jobbat klart, när jag får godkänt i matten, när jag kommit in, när jag tagit examen, när jag får ett jobb som jag verkligen vill ha... Det bästa vore ju om man kunde jobba 50 eller 75 procent nästa termin och fokusera mer på att skapa, försöka skapa kontakter, frilansa lite. 
 
Men det är väl bara att bita ihop och grinda vidare. Jag ska uppnå mina mål för jag vägrar att vakna om 30 år och känna besvikelsen över att aldrig ha vågar satsa och kämpa.
 
Laila out.

Kommentarer

 • Den lilla skåningen säger:

  Som en trogen följare av din blogg var det med tårar i ögonen jag läste detta (nä, riktigt så hard core var det inte)
  Men stalkar dig på instagram då istället :) skönt att en inte behöver ha instagram själv för att följa andra.

  2014-09-30 | 17:15:31
 • Moster G säger:

  Klokt tänkt! Kan Du få deltid på förskolan även efter jul? Har Du andra kontakter där det går att få timjobb utan alltför lång resväg. Vaktmästeriet?
  Antagligen viktigt att avvakta "belånade" studier tills dess att Du känner Dig säkrare på vad det ska handla om. Vi ses! Gun

  2014-10-04 | 12:23:45

Kommentera inlägget här: